Dakonderhoud

Dakonderhoud

Het is voor huizeneigenaren heel belangrijk dat ze hun huis goed onderhouden om buitensporige kosten voor herstelwerkzaamheden te voorkomen. Onderhoud is ook van groot belang om de waarde van uw huis op peil te houden. Veel mensen vergeten nog weleens om voldoende aandacht aan dakonderhoud te besteden. Pas wanneer er zich vergevorderde lekkages of andere grote dakproblemen voordoen trekt men aan de bel. Zorg dat u er eerder bij bent. Zo kunt u zich veel (financiële) ellende besparen.

Wat houdt dakonderhoud in?

U kunt hier een beroep doen op een van onze dakdekkers voor het uitvoeren van een eenmalige onderhoudsbeurt. Bij tevredenheid is het echter aan te raden om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat uw dak met regelmaat gecontroleerd wordt. Kleine probleempjes worden meteen verholpen en krijgen niet de kans om zich uit te breiden.

Tijdens de dakonderhoudsbeurt wordt uw dak grondig schoongemaakt. Zo worden bijvoorbeeld de aanwezige algen, mossen en schimmels op uw dak professioneel verwijderd. Verder zal uw dakdekker uw dakbedekking controleren op scheuren, verschuivingen van bijvoorbeeld dakpannen of andere beschadigingen. Op deze manier zullen lekkages geen kans krijgen. Hij zal ook meteen nauwgezet uw goten, schoorsteen en eventueel zink-, lood- en koperwerk inspecteren.

Kosten dakonderhoud?

U wilt voorafgaand aan de onderhoudswerkzaamheden aan uw dak natuurlijk wel eerst weten wat u dit gaat kosten. Ook daar kunnen we u hier meteen bij helpen. We bieden u hier namelijk de mogelijkheid om direct online een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Omdat de kosten voor het onderhoud per dak kunnen verschillen, afhankelijk van het soort dak, de dakbedekking en de afmetingen, vragen we u om een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving van uw dak te geven. Mocht uw dakdekker grote beschadigingen aantreffen, dan zal hij voordat hij deze gaat herstellen u uiteraard inlichten over de kosten en om uw goedkeuring vragen.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Dakdekker offerte check